Uitlaten

Iedere dag ga ik een paar keer wandelen langs de weg.
Natuurlijk gaat één van m’n baasjes dan mee en meestal zelfs twee.

Nou dan moet ik dus een riem om, ja ja, ha ha. Probeer die eerst maar eens om m’n koppie te krijgen! Ik doe lekker toch steeds me kaken van elkaar zodat ik de riem in mn bek heb! Maar heb nou wel in de gaten dat het dan wel heel erg lang duurt voordat we eindelijk eens gaan wandelen. Maar soms is het gewoon effe leuk om de baas te pesten !

Ik vind het altijd wel leuk als er een auto of een fietser aankomt, dan kan ik er achteraan gaan rennen. Maar de laatste tijd lukt me dat niet meer omdat de baas dan ineens de andere kant op gaat lopen. Zo is er ook geen lol meer aan om achter een auto aan te rennen.

Vandaag was t me toch leuk!

131202a

Ik ken er helaas niet bij door dat stomme hek. Maar daar liepen allemaal toekomstige lekkere sappige halve haantjes ! Maar eigenlijk waren ze best wel saai, ze piepte een beetje, verder niks. Dus maar weer verder gelopen.

131202b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *