Maandelijks archief: april 2014

Beetje ziek.

Ach die arme Thara voelt zich niet zo lekker. De baasjes zijn gisteren naar die meneer geweest waar ik zo bang voor ben. Ik hoorde de baasjes zeggen dat ze bloed in de dikke darm had. Thara vertelde me dat ze twee prikken heeft gehad die zouden moeten helpen.

Maar vanochtend ging ze gras eten en gooide zo haar eten er weer uit, vind t zo sneu voor haar dat ik maar een beetje bij haar in de buurt blijf en eens een keertje extra lief voor d´r ben. Hoorde baasje net weer bellen met die enge Meneer, maar wat ie zei kon ik niet verstaan.

Ik blijf dichtbij je Thara !

Ik blijf dichtbij je Thara !

Samen spelen.

Nou ik ben blij dat Thara goede pijnstillers heeft gekregen.

Ze kon de laatste tijd niet zo goed lopen, maar die enge man met die witte jas heeft daar iets aan gedaan. Nu kan ze veel beter bewegen, ik heb haar de laatste dagen maar niet zo gepest omdat ze zoveel pijn had. Maar nu heeft ze dat niet meer, dus kan ik haar weer lekker pesten en een beetje samen spelen. Hup Thara !!

 

 

 

140411spelen 1

 

Het baasje dacht dat ik het niet in de gaten had dat ie t overheerlijk KIPPIE eten en water ging geven. Dus kon ik, snel als dat ik ben, tussen z’n benen door het kiphok inschieten en heerlijk dat malse boutje pakken. Man, Man, wat een paniek omdat ik effe met KIPPIE wilde spelen. Ik werd in m’n nek gegrepen en het kiphok uitgebonjourt, zo flauw !!!!