Auto

Nou dat was weer toppie vanmiddag. Ik heb de baas maar een beetje geholpen met het opruimen van de auto. Als hij iets vergat dan sleept ik het er wel uit, maar aan z’n reacties te horen was dat geloof ik niet de bedoeling: dan moet je maar geen spullen laten slingeren.

Zo nou ik heb ’t eindelijk voor elkaar, ik heb de baas effe weggejaagd voor een bakkie koffie, waar laat ie ’t allemaal? En kan ik eindelijk eens op de plek zitten waar ik altijd al heb willen zitten:

140606auto1a

Zo ik zit !!

 

Maarja, die koffie is natuurlijk een keer op, en jawel hoor moest ik er weer uit, maar gelukkig had ie toch nog niet de hele auto dichtgedaan:

140606auto2a

Jammer hoor dat ie weggaat, deze auto beviel me best wel ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *