Samen spelen.

Nou ik ben blij dat Thara goede pijnstillers heeft gekregen.

Ze kon de laatste tijd niet zo goed lopen, maar die enge man met die witte jas heeft daar iets aan gedaan. Nu kan ze veel beter bewegen, ik heb haar de laatste dagen maar niet zo gepest omdat ze zoveel pijn had. Maar nu heeft ze dat niet meer, dus kan ik haar weer lekker pesten en een beetje samen spelen. Hup Thara !!

 

 

 

140411spelen 1

 

Het baasje dacht dat ik het niet in de gaten had dat ie t overheerlijk KIPPIE eten en water ging geven. Dus kon ik, snel als dat ik ben, tussen z’n benen door het kiphok inschieten en heerlijk dat malse boutje pakken. Man, Man, wat een paniek omdat ik effe met KIPPIE wilde spelen. Ik werd in m’n nek gegrepen en het kiphok uitgebonjourt, zo flauw !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *